Vertrouwen kweken kan geen kwaad…

PRIVACY

Zoals heel Nederland zich moet verantwoorden, doen wij dat natuurlijk ook. Privacy staat bij MikstMedia hoog in het vaandel. Inhoudelijk worden de podcasts op persoonlijke titel uitgebracht.  Hoe we dat behandelen, lees je hieronder

 

“De mensen in mijn team moet ik kunnen vertrouwen
en ze moeten kritisch zijn, aan slijmerds heb ik niets.”

 
Johan Cruijff
Nederlands voetballer en coach 1947-2016
 


Privacy en veiligheid

Je persoonlijke gegevens en/of bedrijfsgegevens laat je bij MIKSTMEDIA achter. Dit moet nu eenmaal wanneer je een relatie van  MIKSTMEDIA bent. Wij kunnen ons voorstellen dat je wilt weten waarom wij je persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Dat vertellen we je graag.

Heel veilig

Alle gegevens die je bij ons achterlaat stoppen wij heel veilig achter ‘slot & grendel’, met de modernste technieken. Wie niks met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. Geven wij jouw gegevens aan iemand anders – je leest hieronder waarom en wanneer wij dat doen – dan eisen wij dat die ander, net zo zorgvuldig met jouw gegevens omgaat als wij en ze alleen gebruiken voor het doel waarvoor zij of hij ze heeft gekregen. Mocht je het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten via job@d-signs.nl

 

Persoonlijk

Vaak gebruiken wij gegevens om je een zo persoonlijk mogelijke werkrelatie te bieden. Wij kunnen je naast de zakelijke mail ook een mailing (nieuwsbrief) sturen, wanneer wij denken dat wij iets kunnen bieden wat jouw interesse heeft. Wij maken dan gebruik van de gegevens die  in ons systeem zitten.

 

Wat doen wij verder met je gegevens (cookies)

Wij gebruiken je gegevens voor verschillende doelen:
– om met je te communiceren;
– om ons werk uit te kunnen voeren;
– om onze mailings, dan wel aanbiedingen te kunnen sturen.

Wij gebruiken daarbij de van jou ontvangen gegevens, maar ook door mijzelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over je bezoek aan één van mijn websites door middel van een cookie.

Opdrachten leveren

Voor opdrachten hebben wij je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, (post)adres(sen), je telefoonnummer(s) en uiteindelijk je betaalgegevens nodig. Dit is nodig om je op de hoogte te houden van de voortgang van de opdracht(en) en de verdere afspraken te plannen en uit te voeren.

Wij geven je gegevens – slechts die relevant zijn – ook aan anderen wanneer dat nodig is in het kader van een project. Dat kan bijvoorbeeld een freelancer zijn die voor ons werkt, een journalist, een programmasamensteller of een ander type leverancier.

Wij eisen van onze externe relaties/medeleveranciers dat ze net zo zorgvuldig met jouw gegevens omgaan als wij.

Je account

In je account bij MikstMedia, D-Signs/JOB HENDRIKS Beeldmarketing slaan wij onder meer de volgende informatie op: je naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens en andere relevante, opgegeven informatie. Handig, want dan hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw op te geven. Wij bewaren ook werk en gegevens over je eerdere opdrachten onder een uniek projectnummer, zodat wij deze altijd makkelijk kunnen terugvinden. Ook deze wordt zorgvuldig opgeborgen.

Nieuwsbrieven

Je kunt je in de toekomst aanmelden voor verschillende nieuwsbrieven. Zo blijf je op de hoogte van mijn activiteiten en actualiteiten binnen de verschillende routines die wij binnen MikstMedia uitvoeren.

Aanmelden gaat altijd in twee stappen. Je meldt jezelf aan en bevestigt je aanmelding via het mailadres dat je hebt opgegeven. Zo weten we beiden dat jij degene bent die zichzelf heeft aangemeld. En wil je geen  nieuwsbrieven meer ontvangen, meld je je via de laatste nieuwsbrief af of je stuurt een mail aan job@d-signs.

Reviews

Wij zijn dol op reviews. Wil je een review schrijven, kies dan zelf of je persoonlijke gegevens zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

Fraude

Op fraude zit niemand te wachten, wij ook niet. Als dat echt moet, geven wij klantgegevens desgevraagd aan de overheid.

Social media

Als je net als wij social media gebruikt, bijvoorbeeld Facebook, dan kunnen wij door ons gemaakt werk op social media publiceren. Dit doen wij altijd in overleg en met toestemming van jou. Je ontvangt dan altijd een e-mail en pas na jouw antwoord via diezelfde mail (reply), gaan wij pas over tot publicatie.

Wel zullen wij vanuit MikstMedia op social media publiceren, waarmee de kans bestaat dat anderen via onze site het door ons gemaakte werk voor jou, op onze site aanklikken. Dit kan een win-win situatie zijn.

Publiceren via onze site

Ons werk publiceren via onze site, doen wij ongevraagd, aangezien dit onder marketing valt. Echter kunnen wij ons voorstellen dat wanneer het bijvoorbeeld over gevoelige content gaat, je dit misschien wilt weten. Voor wij tot publicatie op onze eigen site(s) overgaan, laten wij  dit net als social media van te voren weten. Heb je gegronde bezwaren, dan blijft ook hier, het publiceren achterwege.

 

Wat doen wij niet met je gegevens

Je gegevens verkopen aan anderen. Indien anderen je gegevens wel kunnen gebruiken voor zakelijk contact leggen, dan zullen wij dat altijd van te voren vragen via mail. Pas na jouw positieve reactie via diezelfde mail, wordt er pas een actie uitgevoerd.

 

Kloppen je gegevens niet of heb je andere vragen?

Klopt er iets niet of wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen, neem dan gerust contact op via job@d-signs.nl of neem contact op via 0653934837. Wij staan je graag te woord.

Ga je akkoord met het privacy en veiligheidsbeleid van ons, ben je klant? Of heb je om een andere reden persoonlijke gegevens bij ons achtergelaten?
Op de pagina Akkoordverklaring / wijziging / beheer persoonsgegevens* kun je aangeven of je akkoord gaat met ons privacy en veiligheidsbeleid en of wij jouw gegevens moeten verwijderen uit onze administratie met een eventuele op- en/of aanmerking.

Of je stemt per e-mail in met bovenstaand beleid en stuurt een e-mail aan job@d-signs.nl en vermeldt dat je akkoord gaat.

Job Hendriks / MikstMedia / D-Signs BV – 01-02-2022

Onder D-Signs BV vallen de volgende handelsnamen:

JOB HENDRIKS Beeldmarketing, MikstMedia, Markante Koppen en www.jobhendriks.nl

*Je wordt doorgestuurd naar de akkoordverklaringspagina op jobhendriks.nl

 

CONTACT MET MIKSTMEDIA

Je hebt je telefoonnummer opgegeven

14 + 13 =

Realisatie site: JOB HENDRIKS Beeldmarketing