Samenwerkingspartners

CONNECTIES

“Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”, is een oud Afrikaans gezegde. Wie de credits hiervan op zijn naam heeft staan weten wij van MikstMedia niet. Feit is dat wij zonder ‘hulptroepen’ soms een beetje in een kringetje blijven ronddraaien. Daarom laten we graag zien met wie we samenwerken om van MikstMedia een succes te maken.

 

“Het enige dat de mensheid zal verlossen is samenwerking.”

 
Bertrand Russell
Engels filosoof, wiskundige en Nobelprijswinnaar literatuur (1950)
1872-1970
 

ROB HENDRIKS

 

Rob Hendriks is dé subsidieëxpert van Havenland. Rob heeft bewezen dat er meer wegen naar Rome leiden als het erom gaat geld binnen te halen voor niet-commerciële producties. De bijna-naamgenoot van Job weet raad met procedurele obstakels bij het aanvragen van financiële bijdragen. Kortom, een gewilde ‘connectie’ als het om serious business gaat.

 

ARJAN BOSCH

 

Arjan Bosch is DIVI-expert en beeldend kunstenaar. Het komt nog best wel eens voor dat Job de bomen het bos niet meer ziet. De hulp die Arjan aan de achterkant van de site biedt dan is van grote waarde. Kortom, Bosch is een toegewijde een gewaardeerde partner.

MIEKE SNEPVANGERS

 

Mieke Snepvangers Photography luidt haar bedrijfsnaam. Zij staat regelmatig klaar als Job als podcaster aan het werk is en niet als fotograaf. Met de camera in de hand en dan ook nog een verhaal in de microfoon laten bezinken, gaat niet samen. ‘Snep’ is een topfotograaf, die je graag als collega naast je wilt hebben.

SABINE BIEKART

 

Of beter gezegd: Sabine Biekart Receptiediensten! Biekart beheert Duinzigt – Ruimte voor ondernemen. En het zal duidelijk zijn dat deze locatie een regelmatige uitvalsbasis is voor MikstMedia. De koffie is top en de lunch ook van prima kwaliteit.

 

DE WOORDWINKEL

Bestaat sinds 2011 als producent van boeken, artikelen en RTV-teksten. Doet niet mee aan het modeverschijnsel om de taal te verengelsen. Werkt ook in Vlaams België. Daar zijn ze nog trots op hun taal.

JOB HENDRIKS BEELDMARKETING

 

Ooit begonnen als 10-jarig ventje in de donkere kamer. In het volwassen leven werd ie fotograaf, conceptueel & grafisch ontwerper én filmmaker, allemaal onder de noemer van ‘Beeldmarketeer’. Dus podcasten kon er ook nog wel bij.

CONTACT MET MIKSTMEDIA

Je hebt je telefoonnummer opgegeven

1 + 9 =

Realisatie site: JOB HENDRIKS Beeldmarketing